26 - 08 - 2011

Hej, förlåt att jag har svikit er lite med bloggskrivandet, men jag ska försöka hålla igång nu! Håll tummarna'! :D
I lördags kom jag som sagt hem från Montenegro och det var skönt att vara ute i solen! :)
Men nu är skolan igång och hela veckan har det varit slappt eftersom vi inte har något schema än :) dom enda lektiornerna vi har haft är svenska, bild och drama..mina favorit lektioner :) YaY! 1 plus till mig! :)

nästa vecka börjar allavarlet..2 Bad :( But,but..i år ska jag vara värsta plugghästen tror jag, nej,men jag vill ha rysligt höga betyg! :) Ska kämpa hela året! :D ååå! Jag vet vad mitt nyårslöfte är :) :P hähä<3

Hjälp! MIn kille Min kompis fyller år 13 December och jag vet inte vad jag ska ge honom,tänker ut något nu när nästan allt är billigt. hähä plus att jag vill köpa något,bara för att. Sen i oktober fyller min bästa vän år och hon MÅSTE också få något, hon är vampyr-galen, som jag :D Halleluljah! Bara en låt jag kom och tänka på. But but,, det här inlägget kommer sent ut och skyll inte på mig, inte mitt fel, men om några dagar är det frågetund på bloggen,ska bara få upp stistiken igen :)

XoXo
BblackStar ♥

RANDOM :)

Ni som kommenterar..snälla var inte anonyma...det blir svårare att svara på era frågor då..men jag svarar här på en fråga nu :)

Random:
Varför inte skriva något eget? Du härmar ju twilight jätte mycket ;o

Svar:
Jag vet att det ser ut som det nu..men det som jag håller på att skriva just nu är inte som twilight..Själv så tycker jag inte alls att det är likt twilight och jag härmar inte någon, självklart får du ha kritik...men du har inte sett allt så du vet inte :) Jag hoppas att du snart ändrar åsikt och du får ha hur många åsikter som helst :)
Till nästa gång så kan du väl låta bli att vara anonym?

Som sagt så får ni kritisera...men kritisera inte förens ni vet hur det egentligen slutar :) eller hur säger man?

KOLLA INLÄGGET INNAN

XoXo
BblackStar ♥


saknar solen :(

Hej!

 Nu är jag hemma efter 1 vecka i Montenegro...riktigt varmt :)
Dock verkar det landet inte ha några trafikregler...dom verkar köra hus som helst...riktigt läskigt att gå över gatan och om man gick i bikini (som jag gjorde) så tutade alla bilar på tjejerna ;) Lite synd att dom flesta där inte är speciellt bra på engelska. köpte en present till Madde & Danne.
I onsdags var vi i albanien, dom verkar inte heller ha några trafikregler och det gick häst och vagn sida vid sida med bilarna, landets gränser öppnade 2006 och det är ett väldigt omordärnt där..men grymt billigt! :) Planen har inte börjat åka in dit än så vi åkte buss i tre timmar från Montenegro.
På eftermiddagen efter att vi gått var det 41 grader i skuggan och jag slår vad om att det hade varit runt 45 grader mitt på dagen. Både Montenegro och albanien är riktigt fina länder!
Själva hotellet var gigantiskt! det var som att bo i radhus..typ..hähä. det var inte särskilt många svenskar där..men en del kunde engelska.
ska man ta det som en förolämpning eller komplimang ifall någon tror att man är från norge?

Jag har iallafall haft en riktigt bra vecka! :) Hur har ni haft det? Inte för kallt hoppas jag.

På måndag börjar dom flesta skolan om dom inte redan har börjat och jag hoppas verkligen att det här året blir bra! Går bara till 11.00 på måndag.

Nu måste jag bara hitta min kamera som lyckades försvinna så fort jag kom hem..bara för att jag behövde den :)


XoXo
BblackStar ♥

Hejdå regn! Hej till sol :)

idag har jag bara skrivit,läst, och kollat på dexter..dags för säsong 3 nu :)
Har postat ett brev till min kusin också :) Hon glömde sin skåpnyckel här och skolan börjar ju snart :)
Jag börjar den 23 augusti :) Börjar redan bli lite höst här, vilket är ynd efersom jag vill bli bruun :D Nackdelen är ju också att sniglarna samlas utanför min dörr. Regn kan vara ganska mysigt..fast bara om man ser det utifrån. Åskade & blixtrade här idag och igår slog blixten ut tv-boxen när jag kollade på TV..mitt i ett spännande program...satt och kollade på Skins och ja,jag är TV nörd och..ja, jag är nörd av allt..ska föresten lägga ut bilder på mitt korta hår (jag tycker att det är kort) men färgen ser bättre ut nu..hade ne blandning av orangerött,rosa,svart och blont..efter att jag blekt håret och färgat det svart så blev det så,tror inte att jag behöver förklara mer..kanske redan har tagit upp det.
Börjar få onti nacken..perfekt! :)
Jag skriver ner resten av kapitlet av min kära bok så fort vi får en ny dator, vilket vi får om några veckor tror jag. På lördag åker jag iväg på semester i montenegro..YaY! Sol! Då slipper jag regn och åska i 1 hel vecka! :) plus att det blir lite shopping! (y)

Får bli såhär slarvigt inlägg nu eftersom datorn bara stannar upp och internet slutar svara..jobbigt läge :)

Ha det bra och njut resten av sommaren! :)

Hejdå regn, Hej till sol! :)

XoXo
BblackStar



Jag...ursäkta bilden..inte världens bästa men så ser mitt hår ut nu :)<3


Dator på lagring!

Hej! Skriver lite snabbt nu :)
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag..Datorn är på lagring och jag vetinte när den kommer tillbaka.Men jag har hunnit skriva mycket mer och har kommit fram till att "novellen" som ni har läst vissa delarav ska bli en hel bok. YaY! till mig :) I fredags var jag med min PV (pojkvän) och i lördags sov jag hos BV (bästavän) Madde. Har alltså inte gjort så mycket mer än att ha skrivit och läst. den 13 Augusti åker jag iväg utomlands och då hoppas jag att jag har många bilder att dela med mig av.
& jag hoppas att jag får svar om ett jobb som jag har sökt till :D (som fotograf)
börjar nian nu i höst och jag har funderat lite på praoen och jagskulle vilja bli regissör efter skolan, såjag undrar om ni vet om man kan paraoa i´den riktningen. kanskesom någon typ av assistent ellernågot. Jagvet inte. Men kom gärna med svar! :) ursäkta min dåliga stavning idag :p

Så fort jag har skrivit klart här ska jag sätta igång med att baka och sen ska jag nog kolla på Dexter, väldigt bra serie. Om jag inte skriver dvs :) (önskar jag kunde lägga in en bild,men har inga bilder här,tyvärr.) Nu blir det attbaka något med choklad och frossa i det! :)

Så..Vad har ni gjort i sommar? :D

Ni kommer nog inte höra så mycket från mig på resten av sommarlovet, men vi ses ju när skolan börjar!
Ha det bra och lämna gärna en kommentar! :)

XoXo
BblackStar ♥

RSS 2.0