Onsdag - Jag vill att ni kämpar!

Hej, jag heter Evelynn, men just här kallar jag mig BblackStar. En identitet som jag skapade för länge sen. I början var det meningen att jag skulle vara hemlig, anonym, men jag kom på att det inte är lika roligt. :)

Jag vet att min blogg verkar ytterst oseriös men vad ska jag säga? Jag menar att alla behöver ett skratt och jag gjorde bloggen för att visa att man får vara annorlunda, för det är jag, det vet jag och ibland är jag riktigt stolt över att vara jag. Den knäppa tjejen, jag gillar att vara knäpp.

Idag ska jag prata om livet och idag är jag inte lika rolig som jag brukar vara -

Livet handlar om att lära sig av sina misstag och ställa sig upp igen, att öppna ögonen och våga se världen som den är. Alla stöter på ett hinder någon gång i livet, det kan vara en ruchbana rakt ner mot grunden eller en bergsklättring upp mot toppen. Vad jag vet så har alla olika problem, alla får uppleva helvetet någon gång. Ni känner mig inte särskilt bra, inte alla iallafall. Men jag är en glad tjej. Jag älskar att skratta och jag älskar att få andra att le. Att se någon le mot dig är något av det bästa jag vet. Men även jag har upplevt helvetet. Jag upplevde den i skolan. Från fyran upp till början av åttan var jag väldigt utsatt i skolan och jag kommer inte gå in på detaljer, jag säger bara att det var en del av mitt liv och att det gäller att ta steget till det bättre, idag slipper jag alla dom, idag kämpar jag mot alla minnen. Idag är jag stolt över att jag klarade mig sålänge, alla kan klara sig, vad det än gäller. alla blir starka och alla kommer förändras.
Alla behöver stöd, jag behöver det, ni behöver det och även den starkaste person du känner behöver det. Man kan inte alltid vara stark själv.
Jag säger det här som en uppmaning till er: Kämpa! För det är precis det jag vill att ni ska göra, vem det nu än är som läser det här så ta åt dig och kämpa för det kommer alltid att bli bättre, även om du befinner dig i en av de mörkaste vrår så lovar jag dig att det kommer bli bra. Vad det än gäller och det går inte att förneka, vem som helst kan styrka det jag säger.
Jag vill att ni kämpar! Om inte för er egen skull gör det för någon annan!

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Nu tillbaka från den seriösa delen..! :D (Var tvungen att leka vis gumma en liten stund)

Jag har varit zombie idag och somnade på lektionen...Halva klassen sov typ & bara så ni vet är min skola riktigt liten, men det är okej, sålänge jag får bra betyg! Jag är inte ett MVG-barn, tro mig, jag har inte MVG i allt och det kan göra mig sjukt bessviken ibland.

Här kommer en bilder & en video!!



Me!! (ser ungefär ut så dagligen...:D hahah...nästan iafa)



Me....(ser inte ut så dagligen XD) :P




Min musiksmak är lite udda....MEN MAN MÅSTE BARA ÄLSKA DOM! :D


Ciao!

xoxo
BblackStar

RSS 2.0