Massor av tittande…Gosh!

Finns hur mycket som helst som jag vill se! Bland annat Catching Fire, då jag även läst de underbara böckerna som jag förälskade mig i! längtar även tills nästa film a x-men kommer ut (Days Of Future Past) Älskar dem! Har älskat X-men ända sedan jag var liten och kollade på den tecknade verisionen. Mystique och Wolverine är mina favoriter! Åååh...! Längtar!
 
Längtar tills jag får gå och se Catching Fire på bio...med den där underbara känslan!♥
 
 
 
Vi får absolut inte glömma att nämna Doctor Who för i år firar vi nämligen Doctor Who 50 år! Hur awesome är inte det, även hottopoic firar doctor who! Hot topic är förresten en av mina favorit shopping-sajter! Whohoo! De prefekta julklapparna för alla nördar (och icke nördar, of ccourse)
 
 
 
 
Älskar T-shirten! Med texten "Sweet maybe. Passionate, I suppose. But Don't ever misstake that for nice."
Älskar David (underbara och roliga) Tennant!  
 
Ska alldeles snart kolla på The vampire diaries, Arrow & The Originals ♥ Cantwait
 
Har ni haft en bra fredag hittils? Vad har ni gjort? Kollat på Idol och förbannat Kevin för att han åkte vidare? Det är iallafall vad jag har gjort. (Startar nämligen en hemlig pakt emot honom, are you with me? If you are, I love you, if not, prepare to cry, bacause, I promise, he will not win!) 
 
xoxo
BblackStar
 
 
 

Gahhh!!!

Gaaah! Känner mig verkligen dålig på att uppdatera min blogg...sorry för det! Jag lovar, jag ska försöka att hålla mig uppdaterad. Som sagt det känns verkligen i luften att det är höst, eller snart vinter. Halloween är över som sagt. Men jag & min kusin var sminkade (jag sminkade oss) och idag gjorde jag William (min minsta lillebror) till en zombie. Fick snabba mig och sminka honom på 20 minuter...Kunde ha blivit bättre...hehehhe ^^
 
Precis kollat på Idol och Jens var helklart bäst idag! Snälla, få ut Kevin & Sandra någon gång! Helst Kevin...Han kan hålla sig till fotbollen. Förstår verkligen inte hur svenska folket röstar. Well,well..
 
I promise! I am sorry for not writing!
 
 
xoxo
BblackStar
 

 


RSS 2.0