Adventure Time

Nu blir det bara ett kort inlägg innan lekionen startar.
 
Kom precis att tänka på hur glad jag är, kom och tänka på av någon anledning att nu är det dags att börja övningköra och bara tanken gör mig lycklig! när jag var yngre, var jag väldigt anti det där med övningköra och tänke att så fort jag kommer sätta mig bakom ratten kommer jag köra in i ett jävla träd och dö. Det var under den perioden då jag insåg hur klumpig jag är och ja, under samma tid som jag var väldigt dramatisk...
 
Planerar att odla mina vackra (framtidsvackra) solrosor när jag kommer hem och sen tänke jag ut på lite äventyr och fota lite.
 
Nu är det dags för lite äventyr på lektionen. Inte för att jag kan kalla det äventyr, direkt. Menmen..det är det närmsta jag kan komma.
 
 
xx

My Day 2014 - May

Idag har jag varit i Flottbro och haft friluftsdag - varför heter det så egentligen? Är luften extra fri då??? - och det började med Beach Volleyboll och jag suger, men bättre än motståndarlaget, som inte ens kunde fånga en enda boll, inte ens EN gång. (försöker att inte vara nedlåtande eller något, men det är sällan jag är bättre än motståndarlaget.) Sen efter det var skulle vi gå på tipspromenad och svara på 10 frågor om friluftsliv - inget konstigt alls, liksom. - Sedan lagade vi mat i stormkök och försökte slå upp tält, men sedan visade det sig att vårat tält var trasigt...
Sist var det roligaste: PADDLING! Älskar att paddla, även om jag verkligen suger på svänga. krockade i ett träd tre gånger.
"Krockde i ett träd?" Undrar du. Yess! Du läste rätt. Ett störande stort träd - okej, mer än ett - växte i vattnet. Ramlade iafa inte i..
 
Efter den dagen kändes det som om mitt ansikte ksulle brinan upp, var så varmt! Men insåg sedan när jag kom hem att det inte alls var 40 grader ute (vilket jag tekniskt sett redan visste) utan mitt ansikte var röd som en tomat. Efter att jag kommit hem, gick jag ut och fotade i det fina vädret och hittade även solrosfrön som jag vill plantera. (Mest för att det blir fina bilder sen)
 
 
 
 
 
Har inte gjort så mycket mer än det.. hehe. I morgon åker jag till Nicke <3 Och under helgen ska även Yass komma till honom och så ska vi kolla på Gamla Doctor Who avsnitt (de från 60-talet) och skratta åt deras överdramatiska scener.
finns en scen där "The Doctor" (för er som inte vet så är det ett namn...kind of..Han är ingen riktig doctor...Och FY på er som inte sett det!!!) varit borta i två minuter eller mindre och han reser med sitt barnbarn som då på de minuterna upptäcker att han saknas, då lägger hon sig ner på marken och börjar gråta över att han är borta...
 
Tänk, på de minuterna kunde han bara varit och kissat, eller köpt lite Jelly Babies (Only Whovians understands that... ) Men nope...hon ska gråta över honom och sen är det ju lite udda med lärare som stalkar en elev... Se för er själva så fattar ni.. :3
 
Måste bara slänga upp en bild på de här underbara personerna:
 
My Favorite Doctor & The Amazing And Wonderful Clara ♥
 
 
C Yaa Later ♥
 
xx
BblackStar

RSS 2.0