Underbara Grey's Anatomy <3

 



If You Can Dream It, You Can Do It.

Har pluggat lite idag, känner mig duktig. 
 
Ska snart poppa Pop Porn (mitt uttyck!) och kolla på Grimm med Nicke, sen har jag lyckas övertala honom att kolla på skönheten & odjuret med mig. 
hatde den filmen när jag var lite...hehe (: Ska nog försöka tvinga honom att kolla på Ariel också....hahah...ÄLSKAR DISNEY! ♥♥♥
 
Älskade Disney som barn och jag älskar disney mer nu när jag förstår alla känslor. Ni vet, känslorna som man inte riktigt kan läsa av som barn så jag kan liksom sitta där....Med tårar i ögonen och tankar som: "Ingen ser, ingen ser mig....MEN GÖR INTE SÅ DÅ!" Och så slutar Disney alltid så lyckligt så då sitter man där med glädjetårar istället. Och ett STORT leende och med tankar som: "Jag sa ju det! hah! Jag hadde rätt!!! Åååå så underbart.." Och så drömmer jag mig bort i Disneys fina värld. Och nu har det ju blivit poppulärt att göra om alla grimms sagor till filmer.
 
Som "Alice In Wonderland" Okey....Utom "Alice In Wonderland" för det var liksom inte Bröderna Grimm som skrev den. Men Askungen...Som det finns hur många olika varianter som helst av...Och Hans & Greta, Snövit & de 7 dvärgarna. 
 
Följer förresten en underbar serie som faktiskt innehåller mycket av Grimms sagor: "Once Upon A Time" Och jag lovar, den är helt underbar! Sagorna är såklart helt omgjorda...But still...They Are Amazing! 
 
Älskar Älska Älskar DISNEY! 
 
 
 
xoxo
BblackStar

John Dies At The End

Gick hem tidigare från skolan idag eftersom jag mådde illa. Usch! Hade huvudvärk och kunde inte inte koncentrera mig, kunde liksom inte få något gjort. Så jag åkte hem och vilade mig. Mår lite bättre, fortfarande lite illamående och huvudvärk, men satte mig och kollade på film med Nicke.
 
John Dies At The End - inte världens bästa film, men det var rolig. Ironiskt rolig. typ. Vet inte hur annars jag ska beskriva den.
 
Ska alldeles strax gå och duscha, känner att jag behöver svalka av mig. 
 
I helgen har jag planerat in lite plugg och "vårrullen" på lördag. Vårrullen är en filmfestival som hålls varje år. Har inte hört talas om "Vårrullen" förän för några veckor sen. Går ju Tv & filmproduktion så det är inte svårt att undgå att höra sånt... :) 
 
Prov på måndag tror jag och redovisning. 
Har Filmproduktion då, ska redovisa om en regissör, skulle ha gjort det för några veckor sen men power point på min dator vägrar fungera så har äntligen fått låna en dator med fungerande power point så jag hoppas bara att det går bra, är verkligen super dålig på att stå och prata inför människor, i alla fall i större grupper. Jag kan stå och prata inför främlingar som jag vet att jag inte träffar varje ag men inte inför mina klasskompisar.... Det är lite udda. Men jag går i två olika klasser.
 
En på måndagar och tisdagar - då jag har estetisk och resten av veckan en annan klass där jag står alla lite närmre. Men jag har absolut inget emot det. 
 
Tror jag har skrivit tillräckligt för idag :)
 
(Bilden är från Hayao Miyazaki från en av hans filmer...Princess Monoke) Så söööt! filmen är också bra...(:
 
 
 
Love this song!!!
 
xoxo
BblackStar (Elly)

If I Don't Success...

Hey!
Fredag idag, blir lite mys med pojkvännen. Skräckfilms-kväll! Elly likes!
Är verkligen superhungrig och jag ska snart ta och äta :) 
 
Hur har er dag varit?! 
 
Min har varit som vanligt, gå upp tidigt & skola. 
Medans Nicke sover så försöker jag hålla humöret uppe på internet! Ska snart kolla å Pokemon... hehhe :)
 
 
 
 
 
xoxo
BblackStar
 

Shopping i huvudstaden!

Heey! Idag har jag & Emelin shoppat lite, väldigt mysigt! Köpte mig en jacka.. hehe ^^
 
Älskar verkligen Stockholm! Så fin stad! 
Äskar shoppa, inte för att jag är tjej utom....Elelr det kanske är därför..hehe ^^
 
Idag är jag på toppenhumör! Har bara hängt i stockholm och ska snart förbereda för en liten myskväll. Tar mig till Tandläkaren i morgon (som jag tvingade Nicke att följa med på....Livrädd för tandläkare...) D:
 
Har precis skaffat mig en Ask... Följer strömmen idag! :) 
 
http://ask.fm/BblackStar96
 
Fråga vad somhelst! svarar på allt! (:
 
Lägger upp lite bilder här... Uttråkad! (: No offense, Emelin! 
 
Togs i Stockholm i somras när jag & Nicke var där (:
Jag & mina tre bröder ♥
& här är en bild som jag tog för en eller två månader sen x)
Jaaag! X'D
 
 
Ska nog inte bomba bloggen med fler bilder.. hehe (: Blir inga kloka citat från mig idag.. hihi ^^
 
xoxo
BblackStar♥
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0