Ibland behöver man en utskällning för att förstå att någon älskar en.

Hej! Sitter i mörkret efter en utskällning av min pojkvän, ja en utskällning. Jag har nog aldrig riktigt tänkt på hur betydelsefull jag egentligen är för människor. För er. Jag menar, i hela ( eller sen trean) mitt liv har jag hört hur folk sagt hur ful jag är, hur talanglös jag är och framför allt hur udda och konstig jag är. Är jag verkligen så konstig? Det är ju klart att jag ifrågasatt vad alla sagt och vad de tyckt men efter några år sjunker ju allt det där in, det etsar liksom sig fast i ditt huvud. Ibland är hjärnan bra onödig kan man ju tycka..men vet du en sak? Jag har aldrig älskat någon så mycket så som jag älskar min pojkvän. För ett par år sen trodde jag att jag aldrig skulle kunna få någon som älskar mig men min pojkvän lyckades göra en utskällning gullig. Jag menar, hela utskällningen handlade om hur mycket jag betyder för honom. Även om jag inte betyder lika mycket för alla så fick det mig att inse att jag är en aning betydelsefull trots allt. att folk kan älska mig och de finns de som tror på mig. Det värsta är när ingen verkar tro på en och jag vet själv att drömmar kan verka så meningslösa, jag menar, vad ska man med drömmar till när de är....just drömmar? Drömmar är inget man kan ta i, eller bo i. Det är inte ens en sak. Drömmar är bara ett ord som vi kan få att låta som något meningsfullt. Men drömmar är meningsfulla. De får oss människor att hoppas, att kämpa mot de bättre, de får oss att må bra. Jag har drömmar. Du har drömmar och de alla ser så olika ut. Min dröm är att bli regissör, att skaffa familj och gifta mig, dö gammal eller helst leva för evigt. När vi klarat av en dröm skaffar vi oss en ny. För drömmar når vi.... I slutändan. Jag vet att du hatar livet ibland, tänker: "livet är bra onödigt" jag ska berätta för dig att du inte är ensam, det Hr hänt mig också. Men det finns även tillfällen som får dig att älska livet, som när duumgås med någon som betyder mycket för dig. Ni ve själva hur svårt dét är att följa sin egen väg så gör som jag, simma mot strömmen! ;) tack för att jag fick skriva av mig lite kort... Hehe... Ni får säkert höra mer från mig snart.
 
xoxox BblackStar

Mysdag med pojkvännen innan skolstart!

Heeej, sitter i min pojkväns rum och väntar på att han ska bli klar, sen drar vi till centralen och fikar....mysdag! BblackStar gillart! ;) Sen blir det sista Hanibal Rising-filmen! :D Måste fixa mig själv kom jag på.... hehe...Have Fun! :p
 
 
xoxo
 
 
BblackStar
 

Jag är en rätt cool tjej, om jag får säga det själv 👍

Hej, det är fortfarande sommarlov, men den är som sagt så gott som över Vilket gör mig ledsen 👎 Sommaren har faktiskt varit ovanligt tråkig och det har varit så vissa dagar att jag bara velat sova igenom dagen för att jag helt enkelt inte orkade möta några blickar, inte velat prata. Jag har helt enkelt velat ha en BblackStar-dag. Men den dagen blev aldrig av. Visst har jag mått dåligt. Velat blunda för alla fel, alla misstag man gjort och alla minnen som attackerar ens huvud så fort man öppnar ögonen. Men saken är den att jag ändå är så mycket starkare än vad jag en gång var och jag vet att mörkret alltid kommer vakta i utkanten av ljuset, det kommer vänta på att kunna ta form och på att kunna ge en mer smärta. Men så har det alltid varit och så länge jag omger mig med människor som accepterar mig för den jag är  Så kommer jag att le och skratta, så kommer jag inse att allt det dåliga inte längre kan ta mig. Visst kan saker hända, folk kan påminna en om det som en gång varit, men vad gör det? Bra saker händer nu. Jag kämpade mig genom den svarta dimman och jag klarade mig.Nu kommer jag börja gymnasiet och redan nu kan jag känna att det kommer bli bra, men var det inte så jag kände imellanstadiet också? Jo, men skillnaden från nu och då är att ju vet hur man ska handskas med det och ja, jag är sTark. Trots allt det dåliga som hänt så är jag en rätt cool tjej. Jo, BblackStar är cool och hon är rolig och hon är definitivt stark! :D idag är jag stolt över att vara jag och jag vet vem jag är, även om ni tvivlar på att jag vet. 
 
 
(Inspirationsbild - Den är cool också)
 
xoxo
BblackStar

RSS 2.0