I'm back for a while.

Känns som om det var 100 år sen jag skrev här, sen jag skrev något ordentligt och delade med mig av tankar och åsikter. Mycket har hänt sen jag skrev sist.
Först och främst så är Halloween precis avslutad och det är sorgligt på något sätt att se det gå iväg. I år kunde jag inte sminka upp mig ordentligt till vad jag hade tänkt från början, orskaen till det är att jag helt enkelt inte hade kläderna. Mina grejer som jag beställde var försenat, det har fortfarande inte dykt upp, med det sagt så är det inget att orora sig över då jag tänkt att använda det till en fotoidé jag haft ett tag,
 
På tal om foto så har jag nu påbörjat ett slags tema som jag ska jobba hårt med tills jag har fått fram så många bilder som jag vill ha. Säger inget mer om det, då ni får se när det är klart.
 
Jag funderar att börja använda en annan bloggportal. Jag har haft blogg.se så länge som jag kan minnas, det kanske till och med är den enda blogg jag haft. Jag kommer självklart att ha kvar den här sidan, så att jag kan gå tillbaka och kolla och ni kan göra detsamma.
 
Mina planer idag är att träffa min farmor och sedan ta och sätta mig med lite plugg.
Vi får se när jag kommer tillbaka igen.
 
Jag hoppas att det blir snart.
 
 
 
xoxo
BblackStar

RSS 2.0