If You Can Dream It, You Can Do It.

Har pluggat lite idag, känner mig duktig. 
 
Ska snart poppa Pop Porn (mitt uttyck!) och kolla på Grimm med Nicke, sen har jag lyckas övertala honom att kolla på skönheten & odjuret med mig. 
hatde den filmen när jag var lite...hehe (: Ska nog försöka tvinga honom att kolla på Ariel också....hahah...ÄLSKAR DISNEY! ♥♥♥
 
Älskade Disney som barn och jag älskar disney mer nu när jag förstår alla känslor. Ni vet, känslorna som man inte riktigt kan läsa av som barn så jag kan liksom sitta där....Med tårar i ögonen och tankar som: "Ingen ser, ingen ser mig....MEN GÖR INTE SÅ DÅ!" Och så slutar Disney alltid så lyckligt så då sitter man där med glädjetårar istället. Och ett STORT leende och med tankar som: "Jag sa ju det! hah! Jag hadde rätt!!! Åååå så underbart.." Och så drömmer jag mig bort i Disneys fina värld. Och nu har det ju blivit poppulärt att göra om alla grimms sagor till filmer.
 
Som "Alice In Wonderland" Okey....Utom "Alice In Wonderland" för det var liksom inte Bröderna Grimm som skrev den. Men Askungen...Som det finns hur många olika varianter som helst av...Och Hans & Greta, Snövit & de 7 dvärgarna. 
 
Följer förresten en underbar serie som faktiskt innehåller mycket av Grimms sagor: "Once Upon A Time" Och jag lovar, den är helt underbar! Sagorna är såklart helt omgjorda...But still...They Are Amazing! 
 
Älskar Älska Älskar DISNEY! 
 
 
 
xoxo
BblackStar

Kommentarer på det här inlägget ♥

Här kan du skriva en kommentar till mig ♥:

Ditt namn här! ♥:
Remember me to next time? ♥

Mail? (Kommer inte att pupliceras) ♥

Blogg/Eller annan hemsida ♥:

Här kan du skriva till mig ♥:

Trackback
RSS 2.0