Mina topp 7-serier!

Hej! Här kommer en lista på olika serier som jag kolalr på och som jag tycker är värda att se! (: Svårt att sätta dom rankordning fråm sämst till bäst, för alla är så himla bra! :)
 
7. - Dexter
Dexter handlar om Dexter som har en slags hunger och måste döda. Han dödar bara någon som dödat någon annan eller seriemördare och ser på så sätt till så att de inte slår till igen. Han bär på denna hemlighet och saken gör det lättare när han jobbar inom mordroteln. Under hela seriens gång får man höra hans tankar. Väldigt bra! Fastnade för serien direkt.
 
 
 
6. - Revenge
Amanda flyttar tillbaka till sitt barndomshus och går under namnet Emily och under falsk idenditet. Hon hämnas på dem som tog hennes pappa ifrån henne, på dem som tillslut fick honom dödad för att han visste för mycket. Man får hela tiden reda på nya hemligheter som dyker upp och även om hon går under falsk idenditet så får man reda på mer om huvudpersonen. 
 
 
 
5. - True Blood
Sookie är servitris i en liten stad kallad Bon Temp. Hon försöker handskas med mörkret som hela tiden tar sig in i hennes liv. sookie är hälften människa och hälften fe vilket gör att hon ofta hamnar i centrum av alla faror. Samtidigt försöker hon handskas med alla killa som hon föälskar sig i. Sookie har en tendens att falla för fel typ av killar. alla kanske inte vill henne väl.
 
 
 
4. - The Walking Dead
Zombies har tagit över världen och en liten grupp människor försöker överleva och skydda sina närmaste från att förvandlas till Zombies. Rick har blivit en grupps ledare och försöker skydda dem till varje pris, speciellt hans son och fru som är de närmaste han har kvar vid liv. Gruppen försöker tillsammans att hitta en plats att stanna på och hålla alla i säkerhet samtidigt måste de ut och hitta mat bland alla faror som är där ute.
 
 
 
3. - Pretty Little Liars
Fyra tjejer dras samman efter att deras gemensamme vän Alison hittas mördad. de var vänner tidigare innan Alison försvann. Alla fyra har hemligheter som bara de eller ingen känner till. Samtidigt som de försöker lista ut vem som dödade Alison får de anonyma sms och olika former av meddelanden skickade till dem och obehaget börjar sträcka sig längre när den personen känner till alla deras hemligheter. Vet deras svagaste punkt och försöker att bli av med dem en efter en. Efter ett tag blir det oklart om vem man kan lita på.
UNDERBARA SERIE!
 
 
 
2. - Game Of Thrones
När serien inleds har Robert Baratheon, dynastin Baratheons huvudman, varit kung i cirka 13 år. Robert blev härskare över De sju konungarikena efter ett inbördeskrig, i vilket den galne kung Aerys II av huset Targaryen störtades. Så gott som alla medlemmar av dynastin Targaryen dödades; de enda undantagen var de två yngsta barnen, vilka flydde och tvingades att leva i landsflykt. En annan viktig familj i serien är dynastin Stark, vars överhuvud, Eddard Stark, är kung Roberts gamle vän och vapenbroder från inbördeskrigets dagar. (vill inte avslöja för mycket för de som inte sett serien)
 
 

 
1. - The Vampire Dairies
Elena Gilbert var en helt vanlig tjej, som levde ett helt vanligt liv tills hon träffar Stefan som visar sig vara vampyr och ha en bror som gör allt för att vinna hennes hjärta. Elena visarr sig vara en dubbelgångare till en tjej som råkar vara brödernas första kärlek, men hon krossade båda deras hjärtan. In i Elenas liv kommer död in gång på gång, hur mycket hon än kämpar för att hålla sin familj säker. Kan inte förklara så bra, men men :)
 
 
 
xoxo 
BblackStar
 ♥

Kommentarer på det här inlägget ♥
Postat av: Saga

Fin blogg :)

2013-07-02 @ 09:32:29
URL: http://saganilssons.blogg.se
Postat av: Saga

Sv; Tack ska du ha! :) Ha en bra dag!

2013-07-03 @ 09:22:41
URL: http://saganilssons.blogg.se
Postat av: sofia mattsson

Jag har både Game of Thornes och Merlin på min att se lista :)

Jag önskar att jag kunde göra en typ top 10 lista när det kommer till serier, men det är omöjligt. Många serier börjar bra men blir lite långdragna. Så jag har funderat på att göra en lista med alla serier som är nedlagda :) haha

Svar: Håller med dig, alla är ju bra på olika sätt så det blir ju svårt :)
BblackStar (Evelynn)

2013-07-06 @ 22:05:00
URL: http://seriebloggen.com

Här kan du skriva en kommentar till mig ♥:

Ditt namn här! ♥:
Remember me to next time? ♥

Mail? (Kommer inte att pupliceras) ♥

Blogg/Eller annan hemsida ♥:

Här kan du skriva till mig ♥:

Trackback
RSS 2.0