Some quotes

 
 

"Sometimes, We Just Have To"
 
"Måste jag verkligen välja? Måste man alltid förändra saker och ting? Varför kan det inte vara som det alltid har varit? Elelr varför kan man inte bara lämna det? Som om man river upp gamla sår, tar upp allt igen och upplever det om och om igen genom drömmarna. De ständiga mardrömmarna skrämemr mig, för de är sanna."
 
"Never Give Up!"
 

"Man kämpar hela livet, ibland tycks man inte komma någon vart, men det gör man. Det kanske känns som om tiden står stilla ibland, men den rör sig framåt, snabbt."

 "
You Are Never Alone"
 
"Ibland känns det så självklart att man har någon vid sin sida, men vid de värsta ögonblicken i livet känner man sig så övergiven, så ensam, även om man har folk omkring sig. Varför ska det vara så? Varför inte bara må bra? Varför ska man må dåligt? Måste dåliga saker hända? Måste människor må så pass dåligt att de tar sitt liv? Svaret är enkelt, nej! Det måste inte vara så, men världen är uppbyggd så. vi ska må dålig och vi ska känna oss övergivna, men man får ändå inte glömma, vi är inte ensamma även om det verkligen känns så ibland"
 
 
xoxo
BblackStar♥

Kommentarer på det här inlägget ♥

Här kan du skriva en kommentar till mig ♥:

Ditt namn här! ♥:
Remember me to next time? ♥

Mail? (Kommer inte att pupliceras) ♥

Blogg/Eller annan hemsida ♥:

Här kan du skriva till mig ♥:

Trackback
RSS 2.0